DSP
knapper

Lyd og video

Mikservindu fra Og fuglene...?

DSP inneholder et ferdig stykke musikk som heter "Og fuglene...?". Over ser du et bilde av hvordan mikse-filen ser ut, og pĆ CD-ROMen kan du spille stykket ved å klikke på bildet. Under her ligger det lenker til hele stykket i både .wav, .aiff og .mpeg -format. Klikk på en lenke for å laste ned til din maskin for å høre.

CD-ROMen inneholder også en computeranimasjon av en reise gjennom musikken. Klikk her for å se videoen. For å se videoen og høre alle lydeksemplene på DSP-sidene, så trenger du en Real Audio-spiller, og hvordan du laster ned den, får du vite her.

Det øverste bildet på denne siden er fra demoen, som forteller historien om hvordan alle lydene i musikken har blitt til, slik som f. eks. denne luftvernsirenen, denne laserlyden eller denne drysselyden som er laget med algo-komp-programmet.

Som du hører, så inneholder stykket flere opptak av vingelyder, og de ligger i lydsarkivet slik at du kan hente dem til din egen datamaskin og bruke dem til hva du vil. Klikk på lenkene for å høre.

Alle lydene på denne siden kan du laste ned fra siden med morsomme lyder.informasjon

Hva er DSP? Morsomme ideer Morsomme lyder Eksempler på tekster Vanlige spørsmål Eksempler på lyd og video Distribusjon Musikk laget med DSP E-post til NoTAM